fbpx

Televisieserie op Omroep Brabant

Ik groeide op in Knegsel en verlang eigenlijk al een paar jaar terug naar het Brabantse dorpsleven. De laatste twee jaar is dit verlangen alleen maar groter geworden. Ik wil de stad uit. Over dit verlangen en mijn jeugdherinneringen heb ik een nostalgisch muziekalbum én boek ‘Kouwe Kermis’ gemaakt. De acht nummers en verhalen zijn een ode aan Brabant, de Kempen, de mensen, aan dat wat was en dat wat is. Naast het boek is er ook een televisieserie op Omroep Brabant. Fantastisch natuurlijk!

Vanaf zaterdag is Kouwe Kermis acht weken lang als serie te zien bij Omroep Brabant waarbij in iedere aflevering één nummer van het album centraal staat.

“JW Roy gaat naar Aarle-Rixtel, het geboortedorp van Wim Daniels, om hem te spreken over Kijk vanaf 5 maart iedere zaterdagavond om tien over zes naar Kouwe Kermis of de herhaling op Omroep Brabant tv. Ziggo-kanaal 30 (buiten Brabant op kanaal 712) en op KPN-kanaal 507. Of kijk de programma’s terug op de mediapagina.”

Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Aflevering 1: JW Roy gaat naar Aarle-Rixtel, het geboortedorp van Wim Daniels, om hem te spreken over zijn stap van een dorp naar de stad. Terwijl de singer-songwriter juist vanuit de Randstad naar Brabant wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.