fbpx

Alle afleveringen // Omroep Brabant

Bekijk alle afleveringen (tot nu toe) van Kouwe Kermis.
Het is een heel erg leuke serie geworden, ik ben er trots op!

Anders dan de titel misschien doet vermoeden, is Kouwe Kermis één groot warm bad voor iedereen die van het Brabantse dorpsleven houdt. Hoe noemen ze dat ook alweer bij Omroep Brabant? Het gevoel van hier, toch? Ik woon al 25 jaar in de Randstad, maar dat is precies wat ik voel als ik terug ben in Brabant: thuiskomen. Het verlangen om hier ooit weer te wonen is sterk.

Ik groeide op in Knegsel en verlang eigenlijk al een paar jaar terug naar het Brabantse dorpsleven. De laatste twee jaar is dit verlangen alleen maar groter geworden. Ik wil de stad uit. Over dit verlangen en mijn jeugdherinneringen heb ik een nostalgisch muziekalbum én boek ‘Kouwe Kermis’ gemaakt. De acht nummers en verhalen zijn een ode aan Brabant, de Kempen, de mensen, aan dat wat was en dat wat is. Naast het boek is er nu dus ook een televisieserie op Omroep Brabant. Hoe fantastisch is dat?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.