fbpx

Guus Meeuwis In de Basis

Met Guus Meeuwis schrijf ik, samen met Jan Willem Rozenboom, al jaren de liedjes op zijn cd’s. Afgelopen december hebben we een aantal van onze liedjes opnieuw opgenomen op de manier zoals we ze geschreven hadden. Op een cd komt er altijd een band en een productie bij kijken, maar we vonden het leuk om terug naar de basis te gaan. Dat was heel tof om te doen. Omdat het zo leuk (en mooi) is geworden, heeft Guus besloten om een tour te gaan doen met deze nummers. ‘In de Basis’ heet het.
In november en december gaan we op pad! Data & Tickets vind u onder de knop.

In de basis met Guus Meeuwis

“Tijdens zijn ‘In de Basis Clubtour’ speelt Guus de liedjes, waaronder zijn grootste hits, in de meest pure vorm, met een hele kleine bandbezetting. Uiteraard wordt het een feest der herkenning, een feest dat hij samen met het publiek gaat maken. Het wordt een clubtour zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.”

1 thought on “Guus Meeuwis In de Basis

  1. Ellis says:

    Daarnet in de Nieuws BV herkende ik je Brabantse accent meteen, valt altijd op. Mooi gezongen, mooie tekst “Kouwe kermis”. Herkenbaar dat je er later achter komt je geboortegrond te missen, ernaar terug verlangt.
    Woon zelf niet meer in mijn geboortestad -nog wel in N.Br.- maar heb me hier nooit thuis gevoeld. Ook mijn gedachten dwalen vaak af naar meer bekende dingen, overleden vader, straten, kermis, school, zoals het ooit was.
    Succes , met wat je ook doet of waar je ook gaat.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.