fbpx

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzending

Voor verzending maken wij gebruik van Post NL. Wij streven ernaar om je pakket binnen 5 werkdagen vanaf verzending bij jou op de mat te hebben liggen. Dit lukt echter niet altijd, want de postbodes hebben het druk.

Retourneren

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen.

Om je retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur je aankoop niet zomaar terug naar ons.

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling.

Als alles wordt goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt er binnen 5 werkdagen automatisch een tegoed op je oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met je bank, het kan even duren voordat de terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@jwroy.nl.

Retournering verzenden

Om je product te retourneren, moet je het product opsturen naar: 
Webshop JW Roy
Meester van Coothstraat 40
5397 LL Lith
Nederland

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is variëren.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@jwroy.nl voor vragen over terugbetalingen en retouren.