fbpx

Verzendklasse: Verzendkosten - brievenbus

Verzendkosten – brievenbus

Sweater // Kouwe Kermis (unisex)

Crewneck sweater (unisex)

Sweatshirt met ronde hals, Ingezette armen, Nekband, Uitneembaar label, Dubbele naden, Geribbelde boorden en zoom, Gecertificeert (WRAP).


Maten

Deze trui valt in de juiste maat voor de meeste mannen, voor vrouwen valt deze meestal een maat te groot, dus kies als vrouw voor een maat kleiner.

De dame op de foto heeft meestal maat M en draagt hier een S.
De heer op de foto draagt maat M, zoals hij meestal draagt.

Lees meer…Sweater // Kouwe Kermis (unisex)

Sweater // Laat het leven maar zweven (unisex)

Crewneck sweater (unisex)

Sweatshirt met ronde hals, Ingezette armen, Nekband, Uitneembaar label, Dubbele naden, Geribbelde boorden en zoom, Gecertificeert (WRAP).


Maten

Deze trui valt in de juiste maat voor de meeste mannen, voor vrouwen valt deze meestal een maat te groot, dus kies als vrouw voor een maat kleiner.

De dame op de foto heeft meestal maat M en draagt hier een S.
De heer op de foto draagt maat M, zoals hij meestal draagt.

Lees meer…Sweater // Laat het leven maar zweven (unisex)

Muts // Kouwe Kermis (zwart)

Gebreide muts (unisex)

De gebreide muts (knit beanie) van acryl is gemaakt van een zachte, rekbare, ribgebreide stof die de kou goed tegenhoudt.

  • 100% Acryl
  • Ribgebreid
  • Zwart

Voorop de tekst: Kouwe Kermis
Aan de zijkant (achterop, kleiner) de tekst: JW Roy.

LET OP: de muts op het hoofd van de dame (foto) is olijfgroen, maar in het echt is de muts zwart!Lees meer…Muts // Kouwe Kermis (zwart)

Dry Goods & Groceries // cd-boek

CD + boek

 

‘Dry Goods & Groceries’ is een project waarvoor singer-songwriter JW Roy zowel muzikant als ‘curator’ is. Roy was bezig met zijn eerste Engelstalige album in tien jaar en wilde dit keer véél meer dan alleen de songs op een schijfje in een plastic doosje. Dus maakte hij samen met Femke Hoogland (o.a. Soigneur magazine) het plan voor een ‘Albumboek’. Een boek met in de cover verzonken zijn nieuwe cd.

Americana en rootsmuziek staan centraal op en in ‘Dry Goods & Groceries’. De verhalen gaan over de stiel en haar poëzie. De nieuwe songs inspireerden de inhoud van het boek en omgekeerd. De ene keer is de link tussen boek en album duidelijk, de andere keer staat een verhaal in het boek op zich. Zo schrijft Bert van der Kamp (OOR) over één van de eerste muziekliefdes van JW Roy,Townes van Zandt, en op de cd staat een nummer van deze poëtische ‘outlaw’. Leon Verdonschot schreef mee aan het nummer Drive en in het boek staan twee verhalen van zijn hand.Tim Knol staat in het boek met een eigen fotoserie met interview en zingt op de achtergrond mee bij ‘Take It Slow’ en ‘Life’s A Fee’, waarvoor Peter Winnen de tekst schreef.

Voor het boek vroeg Roy verschillende schrijvers of ze mee wilden doen met ‘Dry Goods & Groceries’. Het resultaat: een boek vol verhalen over gekoesterde en vergeten singer- songwriters, historische locaties, personages die de muziek een gezicht gaven. Een roadtrip. Places & faces. Outlaws & legends. True stories & dreams. Een programma dat aanvoelt als een diner met goeie vrienden. Een lange tafel, gevuld met goed volk, vol van de mooiste verhalen en fantastische muziek. Aangeschoven zijn: Leon Verdonschot, Geert Henderickx, Jan Donkers, Sander Donkers, Frédérique Spigt, Johan Derksen, Nico Dijkshoorn, Mart Smeets, Cok van Vuuren, Tim Knol, Freek de Jonge en Bert Wagendorp.Lees meer…Dry Goods & Groceries // cd-boek